Sabtu, 4 Januari 2014

PEKASAM DAGING LEMAK CILI API


Assalamualaikum dan Salam hormat.

Kami ingin berkongsi resepi dengan anda hari ini. Pekasam Daging Masak Lemak Cili Api.

Bahan-bahannya:
1pek pekasam daging-potongkan daging kecil-kecil
Segenggam cili api -ikut pilihan masing-masing boleh tambah lagi jika ingin lebih pedas
2batang serai dititik
1/2 sudu teh serbuk kunyit-boleh juga gunakan kunyit hidup
1cawan santan pekat-boleh juga gunakan santan kotak
5batang kacang buncis-tambahan sahaja

Cara-cara

1.Masukkan semua bahan kecuali kacang buncis
2.Bila kuah hampir didih masukkan kacang buncis, garam dan perasa(ikut suka)
3.Didihkan dan siap

Senang kan? Apa lagi, jom oder Pekasam Daging kami yang dijamin Halalan Toiyiban. Dengan hanya RM7 sebungkus (130g) pelbagai menu istimewa anda boleh cuba.


Oder SEKARANG!
012-5677630 - SMS/WSSP
RM7.00 (130g TIDAK TERMASUK POS)